Velkommen til vår hjemmeside


Vi har registrert vår kennel under navnet Lilymere. Lilymere (liljetjernet) er navnet på et lite vann som ligger i de vakreste omgivelser i Lake District, Cumbria. Lilymere Estate var eiendommen til Mary Roslin Williams.

Vi importerte først på 80-tallet to labradorer fra Mary's berømte Mansergh kennel. Det var "Wed" Mansergh Black Weather (Mansergh Mayday/Kentoo Storm of Mansergh) og "Piney" Mansergh Sighing Pine (Mansergh Pine Mart/Kentoo Storm of Mansergh). Vi hadde håpet på ett kull eller to på "Piney". Med hennes linjer ville det vært særdeles interessant, men middels HD (sannsynligvis etter et stygt fall i en trapp i 3 måneders alderen) på den ene hoften satte en stopper for det! Den andre hoften var fri, eller UA (uten anmerkning), som det het den gang. Uansett, dette var to vidunderlige labradorer som ble henholdsvis 15 og 13 år.

Da vi under samme tid importerte hundefor fra produsenten Dugdale Ltd., som ligger i samme distrikt, ble det anledning til mange besøk på Mansergh-kennelen. Vi spurte - og fikk Mary's velsignelse - til å bruke Lilymere som kennelnavn. Du kan lese litt om Mary, og hundene hennes på denne SIDEN, men du finner mye mer om Mary ved å søke på nettet.  Mary Roslin Williams var en markant personlighet, en person en aldri glemmer, og som jeg er glad for å ha blitt kjent med!

Da vi i 2007 ønsket å ha kull på vår kjære Raja, ble det altså Lilymere likevel - 25 år senere.

Vi gjør for ordensskyld oppmeksom på at alt stoff - tekst og bilder - på denne siden er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Du må gjerne linke til vår side.

Hjemmesiden er laget i Dreamweaver 8/CSS Sculptor og Adobe Photoshop CS. Switch Menu scripten er hentet fra Dynamicdrive. Som filoverføringsprogram benyttes Filezilla (anbefales på det sterkeste). Vi anbefaler også one.com som webhotell, her for du kjempeservice!

Du når oss på: +4772870941/90605552/95970254 eller sigmund.dehlin@lilymere.no

Med vennlig hilsen Raja, Ricki, Sigrun og Sigmund .